2012. január 3., kedd

Christie, Agatha : Gyilkolni könnyű - Jelenlegi ára: 1 840 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Gyilkolni könnyűA könyv listaára: 2300 Ft. Leírás:
Luke Fitzwilliam évtizedeken keresztül szolgált a Brit Birodalom gyarmatain rendőrtisztként, mikor azonban nyugdíjazzák, elhatározza, hogy elhagyja az egzotikus vidékeket, s visszatér szülőhazájába, a ködös Albionba. A Londonba tartó vonatúton ismerkedik meg Miss Pinkertonnal, aki épp feljelentést tenni igyekszik a fővárosba: a faluban, ahol él, egy sorozatgyilkos szedi állítólag az áldozatait, s mivel a feketelistán szerepel imádott körzeti orvosuk is, a néni a tettek mezejére lépett. Luke először nem veszi komolyan a dolgot, ám amikor másnap értesül Miss Pinkerton haláláról, majd pár napon belül az említett orvoséról is, már másképp kezd viszonyulni az ügyhöz olyannyira, hogy úgy dönt, személyesen látogat el a helyszínre, s jár végére a bűnténynek... ISBN: 978-963-07-8647-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 840 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 10:32
. Christie, Agatha : Gyilkolni könnyű - Jelenlegi ára: 1 840 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése