2012. január 24., kedd

ÚJ Bontatlan Need For Speed Hot Pursuit Xbox 360 - Jelenlegi ára: 7 499 Ft


ÚJ BONTATLAN
Need For Speed Hot Pursuit
Xbox 360 PAL
A Need For Speed: Hot Pursuit visszatér a sorozat gyökereihez: gyönyörű sportautók, látványos üldözések..
A játék helyszíne a fiktív Seacrest County, ami kellően változatosra sikeredett:  modern városok, napos tengerpartok, havas hegycsúcsok és kihalt sivatagok egyaránt megtalálhatók a Hot Pursuit hatalmas játszóterén. A változó időjárás pedig tovább fokozza a változatosságot: nem mindegy, hogy szakadó esőben, vagy ragyogó napsütésben vezetsz végig az erdőn..
Két nagy részre osztható a játék: a "normális" autóversenyekre és a rendőrös részekre. A sima versenyek során rengeteg egzotikus sportautó közül választhatsz, és többféle módban próbálhatod ki magad. A játék igazi nagyágyúja azonban a Hot Pursuit nevű karriermód, ahol akár a rendőrök oldalán is beszállhatsz a "harcba". A versenyeket különböző power-upok (nitró, szögesdrót, blokád.. ) színesítik, így folyamatosan ébernek kell lenned, és megragadni minden alkalmat a riválisok hátráltatására..
Járd be a versenyzők Paradicsomát:  Fedezd fel Seacrest County változatos tájait! A bejárható terület négyszer akkora, mint a Burnout Paradise városa..
Online multiplayer: Nyolcfős versenyek, rendőrös üldözések és folyamatos kihívások várnak rád Multiplayer módban! Mutasd meg barátaidnak, hogy Te vagy Seacrest County legjobb sofőrje!
Autolog funkció: A Hot Pursuit "saját Facebookja", ahol villámgyorsan megoszthatsz fényképeket a játékból, nyomon követheted barátaid eredményeit, és egy gombnyomással kihívhatod őket versenyezni!
Érkezés 4-5 munkanap....
TOVÁBBI JÁTÉKOKÉRT Érdeklődj!!



Jelenlegi ára: 7 499 Ft

Az aukció vége: 2012-01-28 09:00
. ÚJ Bontatlan Need For Speed Hot Pursuit Xbox 360 - Jelenlegi ára: 7 499 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése