2012. január 27., péntek

Gyökér csakra ásvány fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Gyökér csakra fülbevaló
A jáspis fokozza a tettrekészséget. Nagyon jó választás, mert növeli az eltökéltséget, az állóképességet és a versenyelőnyt. Segít a lazításban és a felfrissülésben.
A jáspis az egyensúly és az együttműködés köve. Segít megérteni, hogy Ön hol billent ki az egyensúlyából és hogyan hozhatja ezt helyre.
Segíti az önmegvalósítást és bátorítja az egészséges önszeretetet. továbbá az egészség, az erő és a vitalitás köve, ami növeli a szépséget és a vonzerőt.
A forrásukhoz visszaküldve hárítja el a negatív hatásokat.
A gránát segít a test gyulladásos folyamataiban. Energiát ad, növeli az ellenálló erőt, mert élénkíti az immunrendszer működését. Fokozza a kitartást és segít a nagyobb aktivitásban. Élénkíti a szívet és a vérkeringést. A gránát használata valójában az összes szervet serkenti. Megkönnyíti a szervezet méregtelenítését is. Lelki síkon is élénkítő hatást fejt ki. Bátorságot és bizalmat önt belénk még a nehéz helyzetekben is.
Kristályunkat ne adjuk más kezébe, mert ráhangolódott a mi belső rezgésünkre, energiánkra.
Vállalom horoszkóp alapján összeállított és csakrák szerinti karkötők készítését, akár egyedi méretben is! Továbbá a kövek tulajdonságai alapján is állítok össze kombinációkat!
Forduljanak hozzám bizalommal!
(gránát, óceánjáspis)


Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Az aukció vége: 2012-02-15 05:55
. Gyökér csakra ásvány fülbevaló - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése