2012. január 25., szerda

MACA 100gramm POR POTENCIA NÖVELŐ FÉRFIAKNAK 2000F - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

SZÁRMAZÁSI HELY: NÉMETORSZÁG
100% TERMÉSZETES PERUI MACA 
SZÁLLÍTÁS: AZONNAL
NAPI ADAGOLÁS : 5 gramm 
Maca – alkalmazás:
A maca használata krónikus fáradtság, étvágytalanság, oszteoporózis, rendszertelen menstruáció, hormonzavar, depresszió, szexuális zavarok, meddősség, impotencia, frigiditás esetén ajánlott. Mérsékli a depresszió, pszichikai kimerültség és a neurózis tüneteit, továbbá alkalmazható vérszegénység, tuberkulózis és pattanások kiegészítő kezelésére is. Ajánlott a nehéz fizikai munkát végzőnek, ugyanis a maca visszaadja és megerősíti a szervezet vitalitását és növeli ellenálló képességét, lassítja az öregedés folyamatát. A maca alkalmas súlyos megbetegedések kiegészítő kezelésére is.
Maca – elkészítési mód:
Naponta 1 kávéskanál port kis mennyiségű vízben, gyümölcslében, tejben vagy joghurtban fel kell oldani és étkezés (ha lehet, reggeli) közben ajánlott bevenni. 3 év feletti gyermekek esetében napi fél kávéskanál, sportolóknak pedig tetőzött kávéskanál por szedése ajánlott. A szakemberek véleménye szerint a maca napi ajánlott adagja 5 g (1 teáskanál). Mi ezért por formájában kínáljuk Önnek a macát, nem pedig zselékapszulákban, amelyből naponta 10-14 darabot kellene bevenni a kívánt eredmény elérése érdekében. Indokolt esetben akár nagyobb mennyiség bevételére is szükség lehet.
Merevedési zavarral küzd, szexuális teljesítőképessége már nem a régi?
Tegye élvezetessé szexuális életét a Maca kapszula segítségével!
A Maca növényi eredetű potencianövelő férfiak számára, mely képes az ellaposodott szerelmi vágy serkentésére és a testi örömök fokozására.
Az emberek az idő folyamán megbizonyosodtak arról, hogy a növények, fűszerek hatóanyagai fokozzák az élvezetet, felszítják a szerelmi és szexuális tüzet a partnerek között, feloldják a gátlásokat, egyszóval gerjesztő szerként hatnak a szervezetre.
A Maca növény az inkák egyik kultúrnövénye, mely a vadon nő az Andok lejtőin. Peru lakói már ie. 700 óta értékes tápanyagként fogyasztották. A maca növényt ma is a hagyományos módon termesztik, ahogyan az inkák ezt generációról- generációra átadták.
A magas hegyi fekvés és az extrém klíma előnye, hogy a maca egészséges, növényvédő szerektől és genetikai manipulációtól mentes ökológiailag tiszta környezetben nő. A növény tulajdonságait vitalizáló táplálékként nagyra becsülték, mivel a benne található számtalan ásványi anyag (magnézium, foszfor, kalcium, cink, vas), vitamin , (B1, B2, B12, C, E) magas energia tartalmú szénhidrátok megújítják, felfrissítik, új életerővel töltik fel a szervezetet. Ezért a világon mindenütt a maca növényből készült termékeket vitalizáló, erőnlétjavító, potencianövelő szerként használják.
A maca természetes afrodiziákumként ismert a nők és a férfiak körében egyaránt!
Férfiak számára energiát, erőt és kitartást ad. Erősíti és stimulálja a libidót. Szexuális serkentő, javítja a potenciát. A Maca tabletta hatására növekszik a termelt spermiumok száma és ezek mozgékonysága. Csökkenti az impotenciát és erekciós problémákat.
* A Maca hatására átlagosan 180%-kal nő a szexuális vágy (libidó).
* A Maca hatására átlagosan 200%-kal növekszik a termelt spermiumok száma, és ezek mozgékonysága
* A Maca hormonhatású anyagai fokozzák a medence vérellátását, serkentik a tesztoszterontermelést.
* A Maca hatásos a rosszkedv és az általános kedvetlenség ellen.
* A Maca csökkenti a stresszt és a fáradtságot, általános jó közérzetet biztosít.
* A Maca serkenti az immunrendszert, és a javítja a testi teljesítőképességet.
* A Maca megelőzi és részben, vagy teljesen megszünteti a vérszegénységet.
* A Maca gondoskodik arról, hogy a vércukor-tartalékok zsír helyett energiává alakuljanak át.
* A Maca csökkenti a diasztolés vérnyomás negatív hatását. (alacsony vérnyomás).
Maca kapszula előnyei:
+ A maca természetes tápanyag.
+ A maca a férfiakon és a nőkön is segít.
+ A maca általános serkentő hatással rendelkezik.
+ A maca lassan és tartósan hat.
+ A maca segít a vágy hiányakor.
+ A maca növénynek nincs egészségre káros mellékhatása.


Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-24 06:38
. MACA 100gramm POR POTENCIA NÖVELŐ FÉRFIAKNAK 2000F - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése