2011. július 22., péntek

Zsigó Jenő: Cigány festészet - Jelenlegi ára: 30 450 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Cigány festészetA könyv listaára: 35000 Ft. Leírás:
Fantasztikus, egyszersmind hozzáférhetetlen világ tárul fel a nívós képzőművészeti album fellapozásakor. A Cigány Ház, illetve jogutódja a Fővárosi Roma Oktatási és Kulturális Központ (FROKK) művészeti közgyűjteményét 1987-ben alapították. A rákospalotai intézmény huszonkét éves fennállása alatt nemcsak nyomon követte, de segítette, támogatta is a magyarországi cigány festészet megszületését, s mintegy 2500 alkotással gyarapította a gyűjteményt. Ebből a hatalmas anyagból választottak a vaskos, magyar és angol nyelvű könyv szerkesztői hetvennégy alkotót, hogy a hazai cigányság életéről és elmúlt negyven évéről (1969-2009) az ő művészi látásmódjukon keresztül alkothasson képet az olvasó. A Romano Kher - azaz Cigány Ház - igazgatójának, Zsigó Jenőnek rövid bevezetőjét követően ábécérendben következnek a művészek Bada Mártától Vári Zsoltig (egyes esetekben fekete-fehér fényképes) életrajzi bemutatással. A személyenként néhány oldalt kitevő illusztrációs anyagban nagyrészt szuggesztív festményeket és grafikákat látunk, de szobrok is szerepelnek. Alkotóik megejtő őszinteséggel és nyíltsággal fejezik ki álmaikat, vágyakat, megjelenítve bánatot, sírást, örömöt, humort, erotikát, bölcsességet és alkalmanként különleges szimbolikát. A technikai sokszínűséget is tükröző album révén a szakmai közönség és a laikus nagyközönség számára is elérhetővé és kutathatóvá válik a FROKK képzőművészeti gyűjteménye. A kötetvégi névmutató egyben tartalomjegyzékül is szolgál. ISBN: 978-963-8540-87-4A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 30 450 Ft

Az aukció vége: 2011-07-24 09:51
. Zsigó Jenő: Cigány festészet - Jelenlegi ára: 30 450 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése