2011. július 31., vasárnap

Üléshuzat univ.6db-os WRC kék légzsákos AllRide2 - Jelenlegi ára: 6 550 Ft

ÜLÉSHUZAT Univ. WRC Sport 6részes, Allride27619, N04072Univerzális üléshuzat. WRC Sport változat. A csomag tartalma: 2db elsőüléshuzat, 2db fejtámlahuzat, 1db hátsó üléshuzat, 1db hátsó háttámlahuzat. A hátsó üléshuzatok nem osztottak! Az első ülések támla része oldallégzsákkivágással van ellátva. Kényelmes, divatos, sportos megjelenést kölcsönöz ajárműnek. Légáteresztő pamut, polyester, acryl alapanyagból készült. Könnyen tisztán tartható. Majdnem minden gépkocsi típusban könnyenfelszerelhető a gumipántok segítségével. Az üléshuzat felhelyezésealapvető műszaki ismereteket igényel (a típus bonyolultágától függően). Ezek hiányában-a termék megóvása érdekében-forduljon szakemberekhez. Mosás: semleges, szintetikus, általános mosóporral, langyos vízben, kézzel nyomkodva. Öblítés: hideg vízben, legalább 2x. VEGYKEZELNI, VASALNI TILOS! Különböző színekben vásárolható meg. Köszönjük szépen, hogy érdeklődik a termékünk iránt!
Nagyon fontos, hogy kérem olvassa el a Szállítási és garanciális feltételek, mely az adatlap feletti fülön található. Személyes átvétel is csak korlátozott lehetőségek szerint történik a IV. kerületben (Újpest Központban)! Átvételre minden hétköznap 18: 00 -20: 00 között van lehetőség, ez alol kivételek a munkaszüneti napok. A levelkre csakis munkanapokon válaszolunk!
Garancia: Minden olyan termékünkre van garancia, melyre a hatályos jogszabályok szerint érvényben vannak. Ez alól kivételt minden esetben képeznek az IZZÓK, ugyanis erre a termékcsoportra semmilyen garancia nincsen. Esetenként előfordul, ha a rendelt termék elfogyott a megrendelésnél, vagy nem tudjuk abban a mennyiségben teljesíteni a megrendelést. Ez azért lehet, mert más közvetítőkön keresztűl is értékesítünk, viszont a Vatera, csak 24 óránként frissíti az adatbázisunkat.


Jelenlegi ára: 6 550 Ft

Az aukció vége: 2011-08-19 03:25
. Üléshuzat univ.6db-os WRC kék légzsákos AllRide2 - Jelenlegi ára: 6 550 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése