2011. július 31., vasárnap

Bowen, Will: Panaszmentes világ - Jelenlegi ára: 2 540 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Panaszmentes világA könyv listaára: 2990 Ft. Leírás:
Kevesebb fájdalom, kicsattanó egészség, kielégítő kapcsolatok, jobb állás, derűsebb és örömtelibb élet.. Ki ne vágyna ezekre? S mindez így lehet, ha az ember elhatározza, hogy soha többé nem panaszkodik - véli jelen életmód-kötet szerzője, az unitárius lelkész Will Bowen. Panaszkodni szerinte ugyanis annyi, mint olyan dolgokról beszélni, amiket nem akarunk, ahelyett hogy olyan dolgokról beszélnénk, amiket akarunk. Amikor panaszkodunk, arra összpontosítunk, ami másmilyen, mint amilyennek látni szeretnénk. S ha rendszeresen panaszkodunk, még több panaszra lesz okunk. Így működik a vonzás törvénye. A Panaszmentes Világ eléréséhez kíván a szerző tanácsokat adni, s legfőbb szabálya az, hogy változtassunk a szavainkon, változtassunk a gondolatainkon, és megváltozik az életünk is tőle. Megfogalmazása szerint a panaszkodás kultúrája a tudattal és tudatos hozzá nem értés műfaja, nekünk pedig tudatos és tudattalan hozzáértésre van szükségünk. Leírja, hogy milyen kihatásai is vannak a panaszkodásnak az egészségre vagy éppen az emberi kapcsolatokra, s kötete végén vázlatosan ismerteti azt a huszonegy napos programot, mellyel a kihívás bajnokai lehetünk, s elérhetjük a panaszmentes életet (mindezt a szerző a Panaszmentes Világ program résztvevőinek személyes üzeneteivel támasztja alá). Az életvezetési tanácsadási könyvek iránt érdeklődő olvasóknak ajánlott kötet. ISBN: 978-963-529-063-5A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 540 Ft

Az aukció vége: 2011-08-03 00:41
. Bowen, Will: Panaszmentes világ - Jelenlegi ára: 2 540 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése