2011. július 24., vasárnap

Vasy Géza: Haza a magasban - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! "Haza a magasban"A könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
Huszadik századi irodalmunk meghatározó, ugyanakkor ellentmondásosan megítélt alakjának szerepét, portréját rajzolja meg Vasy Géza. A szerző az utóbbi években megjelent tanulmányait egységes gondolatmenetté szerkesztette. A kötet élén álló írás kritikailag tekinti át az ezredfordulós irodalmi diskurzus Illyés Gyulára tett kijelentéseit, majd Illyésnek a népi-bolsevik ellentétben játszott szerepét, a fordulat utáni megítélését értékeli a szerző. A következő rész az életmű belső alakulását vizsgálja, Illyés műfajteremtő és -újító kísérleteit, hazateremtő történelmi drámáit. A következő írás ismét a közéleti művész felé tekint, Illyés ötvenes évekbeli helyzetét, 48-képét, különös tekintettel a Fáklyaláng keletkezés- és hatástörténetére, de olvashatunk az 1958-as pártállásfoglalás Illyésre vonatkozó utalásairól és az írót a Kádár-kor első felében körülvevő légkörről. Szóba kerülnek a nagy művésztársakhoz fűződő kapcsolatok, Bartók, illetve a Bartók- és a Kodály-vers, Illyés Móricz- és Babits-képe is. A Hitelben, a Kortársban, a Tiszatájban és egyéb folyóiratokban, gyűjteményes kötetekben megjelent írások az egyre jobban tért hódító negatív Illyés-kép erőteljes bírálata jegyében születtek, az írót bölcs taktikusként, de meg nem alkuvó értelmiségiként láttatva. Irodalomtörténészek, a korszak iránt érdeklődő magyartanárok és a művelt nagyközönség figyelmébe érdemes ajánlani. ISBN: 978-963-9658-66-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Az aukció vége: 2011-07-26 13:40
. Vasy Géza: Haza a magasban - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése