2011. november 27., vasárnap

Mulled Wine kis üveg illatgyertya - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Yankee Candle illatgyertyák – élmény a hétköznapokra, ajándék az ünnepnapokra!
Mulled Wine illatgyertya
A szezonális kedvenc... a gyümölcsök hívogató illata a szegfűszeggel és más fűszerekkel együtt mindig felmelegíti a lelket.
Égési idő: 25 - 40 óra
Talán előfordult már Önnel is korábban, hogy a megvásárolt „ illatgyertya” a boltban még ígéretesnek tűnt ugyan, de otthon kiderült, hogy inkább a „ szagos” jelző illene rá? A boltokban kapható gyertyák közül sok gyenge illatú, ráadásul sokszor néhány óra alatt leégnek, de úgy, hogy a gyertya fele megmarad, és mehet a szemetesbe.
A Yankee CandleŸ illatgyertyáival a természetes alapanyagok gondos összeválogatásának hála ez sosem fordulhat elő, és akár egyetlen gyertya megvásárlásával is hosszú hónapokra gondoskodhat otthona kellemes atmoszférájáról!
 
Illatgyertya: az ideális ajándék
Unja már, hogy újra zoknit, bögrét, vagy hűtőmágnest ajándékozzon az ünnepek alkalmából szeretteinek? Ha úgy érzi, hogy villámsebesen követik egymást a születésnapok, a különféle évfordulók és a névnapok, Ön pedig már végképp nem tudja kitalálni, mit is ajándékozzon az ünnepelteknek?
Akkor éppen itt az ideje, hogy megtalálja a tökéletes ajándékot, amit egyrészt jó érzésekkel tud átadni, másrészt, ami igazi élményt nyújt annak, aki kapja.
 
Mi is az az illatgyertya?
Az illatgyertyák a hangulat és a pillanatok minőségét jelentik. Segítenek feledtetni a hétköznapok gondjait, szemnek kellemes látványuk és természetes illatuk kikapcsol, jól esik mellettük egy kicsit megpihenni, beszélgetni.
A Yankee CandleŸ illatgyertyák alábbi tulajdonságai biztosítják a gondtalan kikapcsolódást:
természetes, valódi illatkompozícióval lengik be a szoba, vagy iroda légterét
a Yankee CandleŸ illatgyertyáinak egyedülállóan hosszú az égési idejük, a nagyméretű üveggyertyák 110-150 órán át égnek és illatoznak
az illatgyertyákat speciális technológiával készítik, amelynek köszönhetően az egész gyertya anyaga végigég
az illatgyertyák kiváló ár-érték arányt képviselnek, egy egyszeri, kisebb befektetéssel akár hosszú hónapokra biztosíthatja a meghitt hangulatot otthonában vagy munkahelyén
az illatgyertyák természetes alapanyagokból készülnek, ami sokat számít napjainkban, mikor hajlamosak vagyunk magunkat műanyagból, és egyéb mesterséges anyagokból készült tárgyakkal körülvenni. Jó érzés egy kis természetességet csempészni a mindennapokba. Ráadásul a Yankee CandleŸ gyertyák illatanyagai is természetesek, ennek köszönhető a finom illatkompozíciók egyedisége.
A hagyományos gyertyák nagyon hamar, sokszor néhány óra alatt leégnek, ezzel sokszor megtörik a pillanat varázsát, ráadásul újra és újra gondoskodni kell a gyertya utánpótlásról. A Yankee CandleŸ illatgyertyáival egyedülállóan hosszú égési idejüknek köszönhetően ez nem probléma többé: a nagyméretű üveggyertyák 110-150 órán keresztül égnek, így akár hosszú hónapokon át is illatozhatnak.
A Yankee CandleŸ illatgyertyák a végtelen lehetőségek tárházát jelentik az illatok szerelmeseinek: közel 100 illatkompozíciót kínálnak a friss tavaszi illatoktól kezdve a trópusi és citrusos hangulaton át egészen a fűszeres és édes illatokig.
A Yankee CandleŸ illatgyertyák ár-érték aránya kiváló: egy egyszeri, kisebb befektetéssel hosszú hónapokra biztosítja otthona meghitt hangulatát. Persze, lehet alacsonyabb áron is gyertyákat vásárolni, csak nem biztos, hogy érdemes!
Hogyan válasszunk illatgyertyát?
Gondolta volna, hogy illatgyertyát ma már nem csak a tiniknek és a nőknek érdemes ajándékba adni? A piac bővülésével egyre többféle illatgyertya kapható. A széles kínálatból pedig a nagypapától kezdve a nagynéniken keresztül egészen a kis unokáig mindenkinek megtalálhatjuk a hozzá leginkább illő illatgyertyát.
A gyerekeknek érdemes a gyümölcsös illatokat választani, és ha lehet, minél színesebbet.
A nőknek a világosabb színű, lágyabb gyertyák ajánlhatók. Ha éppen a párunkat szeretnénk meglepni, akkor ideális lehet, ha valami csábító illatot választunk
Ma már akkor sem kell zavarba jönnünk, ha férfi ismerősünknek szeretnénk illatgyertyát ajándékozni. A nagyobb cégek már direkt férfias jellegű illatkompozíciókat is kidolgoztak erre az esetre. Ezekhez az illatokhoz leggyakrabban sötétbarna, fekete vagy kék színű gyertya dukál.
Ma már annyira jól felkészült ajándékozók is lehetünk akár, hogy könnyedén kiválaszthatjuk az ünnepelt otthonába leginkább illő illatgyertyát. Általánosságban elmondhatjuk, hogy a fürdőszobába a tiszta friss illatok, a fehér és a kék színek illenek, a hálószobákba az egzotikus, keleties illatok és a vöröses tónusos passzolnak. A gyerekszobákba a színes, gyümölcsillatú gyertyákkal, a nappalikba pedig a sárga különböző árnyalataival vihetünk vidámságot és jókedvet.
Vásárláskor az ár mellett érdemes odafigyelni néhány dologra, mert igazán kellemetlen olyan gyertyát ajándékozni, amelyikből kiesik a kanóc, vagy csak a közepén ég le egy kis viasz belőle, netán kifolyik a viasz a tartóból, és oda az új abrosz. A rossz minőségű gyertyák szélsőséges esetben akár tüzet is okozhatnak!
Ha azonban olyan nagy hagyományokkal rendelkező cégtől vásárolunk gyertyát, amely direkt erre a termékcsoportra specializálódott, akkor biztosak lehetünk abban, hogy az ajándékozottat nem éri semmiféle bosszúság, és csak örömét leli a gyertyában.
Mulled Wine illatgyertya
A szezonális kedvenc... a gyümölcsök hívogató illata a szegfűszeggel és más fűszerekkel együtt mindig felmelegíti a lelket.
Égési idő: 25 - 40 óra
Karácsonyi ajándéknak tökéletes.


Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Az aukció vége: 2011-11-30 14:11
. Mulled Wine kis üveg illatgyertya - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése