2011. augusztus 26., péntek

Detox Patch - méregtelenítő tapasz - 3 pár - Jelenlegi ára: 1 300 Ft


Detox Patch méregtelenítő tapasz
Tudta Ön, hogy Ázsiában 21 millió talptapaszt vásárolnak naponta?
A toxinok, mint pl. a dohány, az alkohol, az élelmiszer-adalékok, a gyógyszerek, az érzéstelenítők, a nehézfémek, az ipari szennyeződések egyre nagyobb mennyiségben vannak jelen környezetünkben, életünkben, ami fokozott terhelést jelent testünk számára.
Becslések szerint egy átlagos felnőtt szervezetében megközelítően 80 féle, ember által létrehozott kemikália található.
Az egészséges és kiegyensúlyozott anyagcsere ideális esetben képes a toxinok nagy részének eltávolítására. Szervezetünk azonban nem mindig működik olyan hatékonyan mint kellene, aminek oka a rossz étrend, az érzelmi és fizikai stressz, az egészségtelen lakó- és munkahelyi környezet vagy valamilyen sérülés, betegség, esetleg egyéb trauma lehet.
Azokat a toxinokat a legnehezebb eltávolítani, amelyek szöveteinkre tapadnak, ilyenek pl. a nehézfémek: a vízből származó arzén, a higany, az ólom, a platina, stb.
A sok évszázados múltra visszatekintő keleti orvoslás szerint a toxinok a nap folyamán lefelé vándorolnak a testünkben, hogy a létfontosságú szervektől minél távolabb, pl. a lábfejünkben rakódjanak le.
Ezért a Detox Patch egy egyszerű, de teljes egészsében természetes, biztonságos és hatékony méregtelenítő megoldást kínál.
A Detox Patch óvja az Ön egészségét: eltávolítja a szervezetből a mérgeket, amíg Ön alszik!
Mindezt egyszerűen alkalmazható formában, kímélő és természetes módon.
A Detox Patch számos állapot kezelése során hasznos lehet:
stressz
szorongás
legyengült immunrendszer
legyengült keringés
hátfájás
fejfájás
salakanyagok eltávolítása
izom- és izületi problémák
álmatlanság vagy alvászavarok
derékfájdalmak
izületi gyulladás
kötőszöveti-izületi fájdalom
A Detox Patch működési elve: mivel a szervezetünkben jelenlévő toxinok többségének magasabb a molekulasűrűsége, mint szív-érrendszerünk más, természetes összetevőjének, ezért ezek a szennyeződések az alső végtagok felé haladnak.
Összetevők
Minőségi, teljesen természetes növényi összetevők, amelyek azon a testrészen alklamazhatók, ahol a levalószínűbb a toxinok koncetrációja
Ezek a gondosan kiválasztott összetevők valóban képesek arra, hogy megtisztítsák a szervezetet a toxikus szennyeződésektől. Így a Detox Pacth a transzdermális technológia alkalmazásával biztonságosan és hatékonyan vonja ki szervezetünkből a szennyeződéseket.
Infravörös hő (FIR)
Japánban folyó kísérletek során kimutatták, hogy az infravörös hő serkenti a keringést és elősegíti a toxinok és salakanyagok eltávolítását a szervezetből.
A FIR ezenfelül összefüggésbe hozható számos gyógyulási reakcióval, mivel elősegíti a lehető legteljesebb szövethelyreállítást. A Detox Patch-ban a turmalin természetes módon bocsátja ki a FIR-t.
Keleti reflexológia
keleti reflexológia alapelve szerint a lábfejen található specifikus reflexpontok és idegek kezelése jótékony hatással lehet a szervezet más részeire és általános egészségi állapotunkra. A Detox Patch a lábfej stimulálásával a reflexilógia elvei alapján támogatja a szervezet öngyógyító erejét.
Milyen összetevők garantálják a Detox Patch hatását ?
Szerves agaricus gomba - a legjobb minőségű bétaflukánokat tartalmazza, melyek rendkívül hatékonyan javítják az immunrendszer működését és szabályozzák a rákos sejteket is.
Turmalin - távoli infravörös hőt bocsát ki természetes módon, így segítve elő a relaxációt, a gyógyító anyagok behatolását és a mérgek távozását.
Szibériai ginszeng - elősegíti az anyagcsere egészséges működését.
Achyranthis gyökér - javítja a vérkeringést.
Platicodon grandifloum - védi a tüdőt és a torkot.
Bambusz- és ciprusecet - ez a két finomított, faalapú összetevő kivételesen jó kombinációt alkot. Mindkettő természetes, kíméletes méregtelenítő és tisztító hatást fejt ki.
Caragana sinica - többek között neuralgia, arthritis és magas vérnyomás ellen használják. A csont elmésztelenedése és csontritkulás ellen is hatékony.
Artemisia iwayamogi - a máj és a belek gyógyítására, a látás védelmére, a vérnyomás és az immunrendszer erősítésére stb. használják.
Paeoniiae rubrae gyökér - javítja a vérkeringést, enyhíti a székrekedést, a bégörcsöt, a vérhast és az alhasi fájdalmat. Káros baktériumok ellen is hatékony.
A tapasz használata:
1. Mosd és szárítsd meg a lábad.
2. Húzd le a tapasz hátlapját, és ennek a közepére helyezd rá műanyag csomagolásból kivett kisebb tasakot. Majd együtt nyomd az öntapadóoldalt az előkészített bőrterületre.
3. A kívánt eredmény eléréséhez a tervezett kúra alatt minden nap lefekvés előtt helyezz fel új tapaszt.
Jó egészséget kívánok!
Mielőtt licitálsz kérlek olvasd el ezt a pár sort.
Dekor kozmetikumok vásárlása esetén fontos: A színek tekintetében meg tudom adni a pontos gyári megnevezést, de egyéb leírás véleményem szerint elég szubjektív. Ezért célszerű szaküzletben meggyőződni ezek milyenségéről. A meghirdetett termékekről a lehető legtöbb információt igyekszem megadni, kérlek olvasd el figyelmesen a leírást. A mennyiben további kérdésed merül fel, kérdezz nyugodtan, de még licitálás előtt.
7 napon belül lezáródó liciteket kérésre természetesen egyszerre postázom, előre egyeztetett költségen. Küldeményeket elsődlegesen ajánlottan küldök. Egyéni kérésre ettől eltekinthetünk, de akkor felelőséget nem vállalhatok a posta hibájából történt gondok miatt. Banki átutalással, vagy rózsaszín csekkes befizetéssel lehet pénzforgalmat bonyolítani.
Pénz visszafizetési garanciát, CSAK eltűnt ajánlott levél esetén tudok vállalni.
Utalványelfogadás:
Az alábbi utalványokkal való fizetésre van lehetőség:
Elfogadok AccorServices és Sodexo utalványt. Amennyiben utalvánnyal szeretnél fizetni, kérlek ezt még a licitálás előtt jelezd. Az utalványok készpénzre nem válthatók, így visszaadni nem tudok belőle, ha a végösszeg nem éri el a felhasználni kívánt utalványok értékét.
Személyes találkozót nem, vagy csak nagyon korlátozott lehetőségek mellett tudok megoldani.
NAGYON FONTOS!!!!! !!!!! Postai befizetést a számlámra nem fogadok, ilyen esetben rózsaszín csekken kérlek a megadott címemre küld a fizetendő összeget.
Az aukció lejártakor, ha te nyered meg e terméket, kapsz egy formalevelet amelyet kapcsolatfelvételnek tekintek. Ha a licit lejáratától számított 2 héten belül a vételár nem kerül kifizetésre, a terméket újra aukcióra bocsátom, negatív értékelés mellett, ugyanis a licitált termékek után jutalékot kell fizetnem! Természetesen, bármi közbejöhet, megértem, ilyenkor értesítést, e-mailt vagy telefont kérek.
Köszönöm, hogy megtiszteltél figyelmeddel.
A licit nélküli vásárlásról készítettem egy kis segítséget azoknak akik nem ismerik használatát, előnyeit. Megtalálható a saját oldalamon.
Banki adatok: 10700763-57587464-51100005 (CIB); 11703006-98021000-86260594 (OTP)



Jelenlegi ára: 1 300 Ft

Az aukció vége: 2011-09-13 06:26
. Detox Patch - méregtelenítő tapasz - 3 pár - Jelenlegi ára: 1 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése