2011. április 30., szombat

Óváry Zoltán: Emlékeimből - Jelenlegi ára: 2 175 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! EmlékeimbőlA könyv listaára: 2500 Ft. Leírás:
Túl a kilencvenedik életévén Óváry Zoltán megosztja olvasóival gazdag életútjának emlékeit. A francia memoárok stílusában ír gyermekkoráról, családjáról, az egykor volt erdélyi szokásokról, stílusokról, az ott született merész új ötletekről, a Tündérkertben őt ért hatások ma is élő erejéről, olyan emberekről, akik rajongtak a tudományokért, zenéért és művészetért. Olyan korban született, mikor még kevés ideig ugyan, de Kolozsvár őrizte a nyugalmas, biztonságos és kényelmes, illemszabályokkal teli élet összes elemét. Régi paloták, könyvesboltok, kávéházak, patikák és divatüzletek, dohányáruda, kalapüzlet és virágszalon szegélyezik ezt az emlékezést, melynek középpontjában az erdélyi tudományos és művelődési életnek egyik híres családja, a Purjesz-család áll. A szerző nagyapja, Purjesz Zsigmond, az egyetem Orvostudományi Karának dékánja, édesapja, dr. Óvári Elemér, valamint édesanyja, Purjesz Olga szalonja körüli szellemi környezetben kezdődő életpálya külföldön sikeres szakmai karrierben folytatódott. Erről a több évtizedet átfogó, történelmi viharoktól sem mentes útról olvashatunk a visszaemlékezés oldalain. ISBN: 973-26-0762-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 175 Ft

Az aukció vége: 2011-05-03 23:03
. Óváry Zoltán: Emlékeimből - Jelenlegi ára: 2 175 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése