2011. július 9., szombat

Porcelán, üveg, kerámia, fém dísztárgyak.1FT.NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó a képen látható sokféle régiség és használati tárgy.
1 Ft. NMÁ!
Szállítás postai csomagként: 1050. -
Az áru helye: Tatabánya
Személyes átvétel: Tatabányán ingyenes.
Amennyiben több ilyen jellegű aukciómon is nyertes lenne, nem biztos hogy garantálni tudom
az egy csomagban történő szállítást, tekintve, hogy törékeny árukról van szó , gondosan kell csomagolnom.  2-3-4 ilyen aukció áruinak becsomagolásához nincs megfelelő nagyságú dobozom.
Székesfehérváron személyesen átvehető : 1000. - szállítási díjjal.
 
Postázás: Kisebb tárgyaimat a Magyar Posta segítségével megbízhatóan és olcsón postázom. Nagyobb tárgyaim (pl. bútorok/festmények/stb. ) esetében a szállításban külön díjazás mellett tudok segíteni, illetve természetesen a vevő által kért bármely futárszolgálatot elindítom. Az áru pontos postai költségéről e. mailben tájékoztatom, a leütést követően. Több terméket egy csomagban postázok, amennyiben ez lehetséges. Ha több aukcióm érdekli, egy-két heti összevárás lehetséges.
 
Amennyiben a postázási költségek megfizetésénél a biztosítás illetve ajánlás nélküli módot választja, azt minden esetben a vásárló a saját felelősségére teszi!
 
Csomagolás: Díjmentesen gondoskodom a megfelelő és minden kétséget kizáróan biztonságos csomagolásról.
 
Fizetés: Személyes átvétel alkalmával készpénzben. Postázás esetén leginkább átutalással vagy csekken. Utalást követő munkanapon postára adom a vásárolt terméket.
 
 
Garancia: Amennyiben nincs megelégedve a vásárolt áruval, NEM KÖTELEZEM VÁSÁRLÁSRA! Legrosszabb esetben semlegessel értékeljük az adás-vételt. Ha az áru nem felel meg az elképzeléseinek, visszavásárolom, de a postaköltség a vevőt terheli. A termékeket igyekszem körültekintően ismertetni. Ha több információt szeretne, kérdezzen; szívesen válaszolok.
Vásárlását követően a Vatera egy automata e-mail-ben tájékoztatja Önt a vásárlás minden eddig nem ismert részletei felől. (Bankszámlaszám, telefonszám, e-mail cím. ) KÉREM, OLVASSA EL FIGYELMESEN!
 
KÖSZÖNÖM FIGYELMÉT, KELLEMES BÖNGÉSZÉST KÍVÁNOK!
 
Dirka111


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-07-11 21:15
. Porcelán, üveg, kerámia, fém dísztárgyak.1FT.NMÁ! - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése