2011. július 12., kedd

Nagy József: Fejlesztés mesékkel - Jelenlegi ára: 3 545 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Fejlesztés mesékkelA könyv listaára: 3729 Ft. Leírás:
A rendszeres mesélésben és beszélgetésben rejlő pedagógiai lehetőségek használatáról nyújt eszközöket és módszereket a most megjelenő kiadvány, amely a DIFER programcsomag újabb köteteként került kiadásra. Több felmérés kimutatta ugyanis, hogy azok az öt-hat éves gyermekek, akiknek minden nap mesélnek, másfél évvel fejlettebbek értelmileg és szociálisan is azoknál, akiknek egyáltalán nem mesélnek. Ugyanakkor az is ismeretes, hogy az iskolába lépő gyerekek fejlettségbeli szintje rendkívül eltérő, s ez hosszú távon a magasabb szinten lévők lelassult fejlődését vonja maga után. A most megjelenő kötet tanulmányaiból megtudhatjuk, hogy miként alkalmazható a mese a négy és nyolc év közötti gyermekek nyelvi, értelmi és szociális fejlesztésére, szókincsük gazdagítására, viszonyok kezelésére, összefüggések felismerésére, logikai következtetések elvégzésére. A kötet utolsó fejezetében ötven, csoportos beszélgetésekre előkészített mese található, színvonalas grafikák kíséretében. A statisztikai adatokban gazdag, rendkívül informatív, egyben olvasmányos szakkönyv végén bibliográfia és táblázatjegyzék található. ISBN: 978-963-697-583-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 545 Ft

Az aukció vége: 2011-07-14 11:03
. Nagy József: Fejlesztés mesékkel - Jelenlegi ára: 3 545 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése