2011. július 19., kedd

Agárdi Péter: József Attila, a közös ihlet - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! József Attila, a közös ihletA könyv listaára: 2900 Ft. Leírás:
2005-ben ünnepeltük József Attila születésének centenáriumát. A szerző 2002-től egészen 2008-ig követte nyomon a hosszú centenáriumi év József Attilához kapcsolódó különböző rangú eseményeit és megnyilvánulásait. A nem eminensen irodalomtörténeti érdekeltségű bár a kutatás és szövegkiadás új eredményeit, a költő alakjához kötődő tudományos vitákat is számba vevő mű középpontjában sokkal inkább a költő 21. századi populáris és kulturális recepciójának csomópontjai és hangsúlyai állnak. Elsősorban arra kíváncsi, hogy miben áll József Attila alakjának és költészetének szinte ma is töretlen népszerűsége, és leegyszerűsítve, ki mire használja József Attilát. A kötet egyes fejezetei változatos területeken és mélységben (az évforduló eseményei és megjelenése a tömegmédiában, egy a költőről szóló dokumentumfilm elemzése, József Attila idézetek és parafrázisok felbukkanása a köz- és a politikai beszédben, kortársi átköltések) tárgyalják az értelmezéseket és gyakorlatokat. A szerző elsősorban a centenáriumi eseménysorozat krónikájára és szemléjére vállalkozik, de az ítélkezéstől sem tartózkodva veszi sorra a költő örökségének birtokbavételére, átírásra törekvő jobb- és baloldali elkötelezettségű emlékezetpolitikai akciókat és megnyilatkozásokat. A bőséges jegyzetanyaggal ellátott kiadvány függelékében a tárgyalt időszak szakmai jellegű rendezvényeinek kronológiája, válogatott könyv és folyóirat repertórium, valamint a névmutató mellett Zsák Juditnak a kapcsolódó külföldi eseményeket áttekintő tanulmánya (József Attila külföldön és idegen nyelven) kapott helyet. A kötet elsősorban a populáris és magas kultúra viszonya, valamint a kortárs történelmi emlékezet körül folyó ideologikus töltetű polémiák iránt érdeklődők olvasmánya. ISBN: 978-963-9697-66-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 380 Ft

Az aukció vége: 2011-07-21 04:48
. Agárdi Péter: József Attila, a közös ihlet - Jelenlegi ára: 2 380 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése